Доброго дня, шановні педагоги!

Пропоную Вам пройти опитування з метою виявлення методичних потреб. Ваші відповіді допоможуть нам краще зрозуміти, які методичні ресурси та підтримка Вам необхідні для покращення Вашої роботи.

Опитування є конфіденційним і займе не більше 5-7 хвилин.

Посилання на опитування: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScyi0XVfAsM8OWKrukhIfrD2EqPhra9-zhMHYz-ttF_tbfezQ/viewform?usp=sf_link

                                                                                                           ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Інститут професійної освіти НАПН України за сприяння директорату професійної освіти та директорату фахової передвищої, вищої освіти Міністерства освіти і науки України проводить Всеукраїнський конкурс «Планета ІТ»
Конкурс проводиться з 26.02.2024 р. до 15.05.2024 р. Термін подання заявки на участь у Конкурсі та конкурсних матеріалів – не пізніше 15.05.2024 р.
Для участі у конкурсі необхідно пройти онлайн реєстрацію за покликанням https://forms.gle/mfh2jQ5rvx4MPgXk8
Детальна інформація подана на сайті Інституту професійної освіти НАПН України за покликанням https://ivet.edu.ua/planeta-it/


 Шановні колеги!

Навчально-методичний центр професійно-технічної освіти у Рівненській області інформує.
У четвер, 22 лютого 2024 року, відбудеться вебінар «Розвиток навичок читання та математичної грамотності в контексті дослідження PISA-2022: Україна» Тетяни Вакуленко, директорки Українського центру оцінювання якості освіти, національної координаторки міжнародного дослідження якості освіти PISA.
Учасники/-ці вебінару дізнаються: 
1) про можливі зміни освітніх політик і реформ на основі результатів PISA;
2) на що варто звернути увагу викладачам, які безпосередньо працюють із дітьми. Трансляція почнеться о 15:00 на платформі Zoom і триватиме півтори години. 
Участь безоплатна за умови попередньої реєстрації.

 https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSewWXoyzCxrEMsGdFJznYzgv1Cdnc7aksAryY1JSrWAU3L-jw/viewform  

Зареєстровані учасники(-ці) отримають на пошту лінк на зустріч.                                                        

Календар методичних заходів

  2024-2025 навчальний рік ✅ Методичні рекомендації з питань організації виховної роботи у 2024-2025 навчальному році ✅ Про організацію робо...